foradia subscriutegrat

Lliurats els premis IES Cotes Baixes als millors expedients i treballs

El centre ha celebrat l’entrega dels seus XXVI Premis de Formació Professional, ESO i Batxillerat. L’acte ha servit tanmateix com a cloenda del curs 2014-2015. Concretament, APEME rep el Premi Empresa per la seua col·laboració i impuls a la formació.

Premis IES Cotes Baixes

L’IES Cotes Baixes d’Alcoi ha fet entrega dels XXVI Premis als millors projectes i millors expedients acadèmics de Formació Professional, ESO i Batxillerat durant la celebració d’un acte que ha servit tanmateix com a cloenda del curs 2014-2015. Ha destacat l’entrega del Premi Empresa a l’Associació Provincial d’Empresaris de Muntatges Elèctrics i Comunicacions (APEME), en reconeixement a la seua col·laboració amb el centre educatiu i impuls a la formació professional.

Aquests premis naixen l’any 1990 de la mà d’Amando Blanquer, Juan Sanz i Manolo Gomicia amb la col·laboració de la delegació d’Alcoi del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials d’Alacant, la Cambra de Comerç d’Alcoi i el Claustre de professors de l’IES Cotes Baixes. Als seus inicis estaven sols destinats a les especialitats d’Administratiu, Automoció, Delineació, Electricitat i Tèxtil, ja que l’institut naix com a centre únicament de Formació Professional. Però al llarg dels anys, l’oferta formativa ha crescut i en l’actualitat l’IES Cotes Baixes ofereix Formació Professional, ESO i Batxillerat, a més el nombre d’empreses col·laboradores també s’ha ampliat.

L’acte ha comptat amb la presència de representants de la Cambra de Comerç, AITEX, APEME, ACETEX, COITI, Masfarné, Formatos, UPV Campus d’Alcoi, Papelería Universal, DATO, FEDAC. I des de l’Ajuntament d’Alcoi, l’alcalde Toni Francés, encarregat de tancar l’acte; el regidor d’Empresa i Formació, Manolo Gomicia i el regidor d’Educació i Cultura, Alberto Belda.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *