foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi promou sessions sobre Indústria 4.0

• la regidoria d'Empresa, Formació i Innovació està organitzant una sèrie de sessions amb l’objectiu de fomentar les noves tecnologies aplicades a la indústria. • Tindran lloc els dies 13, 14, 15 i 20 de setembre a l' Àgora

gomicia
La tendència en el món de la indústria és la d’aprofitar les noves tecnologies per tal de potenciar i millorar la producció, la Indústria 4.0.

En aquesta línia, i dins del projecte Smart Cities, la regidoria d’Empresa, Formació i Innovació està organitzant una sèrie de sessions amb l’objectiu de fomentar les noves tecnologies aplicades a la indústria.

Per a fer-ho, segons comenta el regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, s’ha pensat en les empreses del voltant que ja estan treballant en aquest concepte, “per tal que contagien a la resta d’empreses el treball que ja estan fent”.

Cada sessió estarà impulsada per una empresa de la comarca. La primera d’elles serà sobre ciberseguretat, la segona sobre internacionalització, la següent sobre comerç digital, altra sobre la transformació digital de les PIMES; i l’última sobre l’augment de les vendes en les tecnologies digitals.

Per la seua part, un dels emprenedors participants, Daniel López, de Tecta Marketing, comenta que és important actualitzar els coneixements i les tecnologies constantment. Per aquest motiu les sessions tractaran els temes de la robotització, com difondre els productes i arribar a nous clients.

Les sessions tindran lloc els dies 13, 14, 15 i 20 de setembre a lÀgora. Col·laboren també Fedac Empresarios, CEEI Alcoy i la Cámara Oficial de Comercio e Industria d’Alcoi

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *