Foradia ajualcoitel

Ivan Jordà, nou Portaveu Comarcal de Joves amb Compromís

En el 2n Congrés Comarcal a Cocentaina del grup renovaren el portaveu amb el jove de Beniarrés, en substitució de l’alcoià Raül Seguí. L’encontre també va ser ocasió per celebrar la V Jornada de Formació Ximo Llorca.

cogres-compromis

Les joventuts de Compromís de la comarca van celebrar el seu 2n Congrés Comarcal a Cocentaina, el passat dissabte 11 de juliol, on renovaren el portaveu i l’equip de l’Executiva Jove. Així, Ivan Jordà Banyuls, de Beniarrés, ha estat triat nou Portaveu Comarcal en substitució de l’alcoià Raül Seguí, regidor per Compromís des de les passades eleccions municipals a l’Ajuntament d’Alcoi. Dues persones més acompanyaran a Jordà en l’equip comarcal de Joves amb Compromís, Mónica Gómez de Cocentaina i Jesús Fuentes de Muro.

Congrés Compromís“Comencem una nova etapa amb unes circumstàncies al País Valencià que mai havíem vist, Compromís és membre del govern a la Generalitat i som primera força en nombre de vots al Comtat, continuarem amb el treball que durant aquests anys ha dut a terme el nostre company, Raül Seguí, al que només puc donar que les gràcies” afirmava Ivan. Així mateix, Raül Seguí, també agraïa a totes i tots els seus companys el suport rebut durant els últims anys i afirmava que l’èxit de les passades eleccions també era un èxit de les joventuts d’aquestes comarques.

La cita també va ser ocasió per celebrar la V Jornada de Formació Ximo Llorca, a la que van estar convidades com a ponents l’Alcaldessa de Benilloba, Anna Dèlia Gisbert, i els regidors de Biar i La Torre, Joan Lluís Escoda i Joan Domènech. En l’encontre van parlar de la dignitat de la política i el canvi valencià des dels municipis.

La cloenda del Congrés, al que van participar més de 30 joves de la comarca, va ser amb unes paraules del Conseller d’Economia Rafa Climent engrescant a la joventut comarcal de Compromís a seguir treballant de valent.


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *