foradia pressupostparticipatiualcoi

El Gratis et connecta a Alcoi i al món

Que millor que passar llegint el Gratis un tranquil dia de piscina o platja. Gaudeix de l'estiu amb tota l'actualitat de dins i fora d'Alcoi amb "Mirades d’Avui", la secció on "El Poble És Savi", tot tipus de notícies, interessants entrevistes i molt més. Corre i agafa'l per tan sols un 1 € en la teva papereria.

Porta 607Fa tan sols cinc segles, les notícies d’Amèrica Latina, per exemple, tardaven mesos en arribar a Espanya. En l’actualitat, el primer terç del segle XXI, podem dir que el món està més interconnectat que mai en la història de la humanitat. És per això que tenim l’oportunitat d’informar-nos de les coses importants que succeeixen en qualsevol lloc del món. I és important que així ho fem, perquè, en un món globalitzat, el que ocorre en EE.UU o en Japon influeix a Espanya, i el que ocorre a Grècia influeix a Alcoi.

En El Gratis ens preocupem per les coses que passen al món, perquè sabem que d’alguna forma ens influeixen a nosaltres. I aquests dies el fet de més transcendència està ocorrent a Grècia. Per això dediquem algunes paraules al tema: Arcaris, Sergi Rodríguez i la secció d’entrevistes al carrer de El Poble és Savi.

Parlant d’entrevistes: aquesta quinzena tenim a Vicent Martí Vanyó, que ens parla de l’escola d’art d’Alcoi: la seua evolució, la seua actualitat, els seus reptes de futur, etc. Per altra banda, conversem amb Vicent Sanchis, director del departament d’Empresa, Formació i Innovació, el qual ens explica les possibilitats d’emprendiment a Alcoi.

També entrevistem, ací des d’una perspectiva més política, a Enrique Rico, militant de base del partit polític Ciudadanos, que ens conta la seua visió d’Alcoi i d’altres temes d’actualitat.

Estem en ple estiu, per això no podem deixar de conéixer, per un costat, el cartell d’activitats culturals organitzades per l’Ajuntament d’Alcoi, “Viu l’estiu”; i per altre costat el cartell de les festes d’estiu, amb tot detall, de les comarques dels voltants: l’Alcoià, la Foia de Castalla, El comtat, la Vall d’Albaida, etc.

Si a tot això li afegim un fum de notícies de rabiosa actualitat alcoiana, incloent-hi els esports, i la col·laboració dels millors comerços i serveis alcoians, obtenim un exemplar de El Gratis imprescindible per aquesta segona quinzena de juliol. A gaudir-la!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *