lasarga alcoimpuls

En marxa la campanya contra l’abandonament d’animals

Sota el eslògan 'No l’abandones: Ell mai ho faria' s'inicia la campanya estiuenca per tractar de reduir l’abandonament d’animals • A la presentació s'ha comentat que l’alberg està al límit de la seva capacitat i s'ha tractat del tema dels enverinaments de gossos a Alcoi, al que ja se sumen quatre morts.

nolabandonesLa Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi, en col·laboració amb la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament, ha posat en marxa de nou una campanya informativa per tractar de reduir l’abandonament d’animals que s’està produint durant aquestes dates estiuenques, en constatar que el nombre de gossos i gats que han estat abandonats enguany ha augmentat significativament respecte a anys passats.  A la presentació de la campanya també s’ha parlat del tema dels enverinaments de gossos a Alcoi, degut a que la xifra ja suma quatre morts.

Sota el slogan, No l’abandones: Ell mai ho faria, Aroa Mira, regidora de Salut Pública; Gonzalo Gisbert, president de la Protectora i Maite Abad, vicepresidenta de l’entitat han estat els encarregats de presentar la campanya.

Apel·lant a aquesta conscienciació que evite que continuen abandonant-se aquests animals, s’han començat a distribuir cartells a diferents dependències públiques i també als establiments col·laboradors amb la Protectora, també està fent-se circular ja per les xarxes socials, tot recordant que si algú vol adoptar algun animal l’associació té un telèfon disponible per contactar: 650579108 ó 657510023.


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *