lasarga ajualcoitel

Celebració de la XVIII Trobada per la Solidaritat

L'inaguració vindrà de la mà del Cor de Veus Blanques d'Adra i Avanzar; i a més, es faran diferents activitats com tallers, jocs, degustacions... La trobada van ser suspesa per la pluja el 31 de Maig.

Trobades solidàriesEl divendres 13 de septembre es durà a terme la XVIII Trobada per la Solidaritat, organitzat per la regidoria de Benestar social, Cooperació, Solidaritat i Pau d’Alcoi. L’inaguració vindrà de la mà del Cor de Veus Blanques d’Adra i Avanzar; i a més, es faran diferents activitats com tallers, jocs, degustacions… Tot seguit es farà la mostra de les 28 entitats participants, entre les que trobem: Associació d’Amistat amb Cuba Pep Linares, la Creu Roja, AFA-Alzheimer, Caritas, la Asociació per a la Defensa de la Llei de Dependència i els voluntaris del hospital Verge dels Lliris. El Lupus es farà visible Alcoi.

Recordar que la XVIII Trobada per la Solidaritat va estar supesa per la pluja el passat 31 de maig.

Especial menció a a’Associació Valenciana d’Afectats de Lupus (AVALUS) estarà present el dissabte 13 de setembre en Els Trobades Solidaries que se celebren a Alcoi, amb el lema: ‘Ayudanos a ser visibles. Associa’t’.

Font: Consell de benestar Social d'Alcoi./


culturalcoi

ajualcoiturisme

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *