foradia cdturisme

Una alcoiana amb possibilitats de ser senadora per Podemos

La formació ha debatut entorn de l'estat actual de l’opinió pública sobre Podem respecte a les pròximes elecciones • La universitat de Podemos celebrada aquest cap de setmana en Madrid • Podem ha organitzat una excursió al Racó de Sant Bonaventura dissabte 1 d’agost des del parc de Batoi a les 8:00

podem alcoi assemblea juliol generals

La llista guanyadora ha sigut la de Pablo Iglesias./ lesmuntanyes.com

Podem Alcoi va celebrar la seua assemblea del 29 de juliol per tal d’informar als assistents sobre els resultats de les primàries per a configurar les llistes de les eleccions generals al Congrés i al Sentat. Primerament es va comunicar que la llista guanyadora ha sigut la de Pablo Iglesias. La segona llista per al Congrés de diputats ha sigut la dels membres del SAT, Sindicato Andaluz de Trabajadores, Manuel Sánchez Gordillo i Diego Cañamero.

Pel que fa les primàries del Senat pel País Valencià, la llista guanyadora ha sigut Marea Valenciana, en el primer lloc de la qual (per la província d’Alacant) ha quedat l’alcoiana i membre actiu del Cercle Podem Alcoi Vicenta Jiménez Garcia, professora d’ESO des de 1990. Segons afirma Vicenta: “crec que l’escandalós increment de les desigualtats socials i la deterioració del sistema democràtic que patim són combatibles. El canvi és tan possible com a necessari. I som la gent corrent els quals anem a fer-ho”.

Per altra banda, la formació ha debatut entorn de l’estat actual de l’opinió pública sobre Podem respecte a les pròximes eleccions. Segons van analitzar, el projecte Podemos és víctima constant d’atacs mediàtics interessats en mantenir les polítiques d’austeritat i retallades de drets socials. No obstant això, els membres de Podemos confien que guanyaran les eleccions generals.

A més, informant sobre la universitat de Podemos celebrada aquest cap de setmana en Madrid, entre altres coses, es va comentar que Iñigo Errejon va dir que, ara que Podemos ja és una màquina electoral, a partir de les eleccions, l’objectiu de la formació serà convertir-se en un moviment popular.

En un altre ordre de coses, a favor de la transparència (un principi bàsic en Podemos), es va informar sobre les despeses econòmiques de la festa míting que es va celebrar a Batoi, les quals ascendeixen entorn dels 500 €.

Per finalitzar, es va recordar que Podem ha organitzat una excursió al Racó de Sant Bonaventura, a la qual tot interessat pot assistir, amb un expert geòleg com a guia que explicarà als assistents el passat, present i futur del nostre entorn natural. L’excursió serà dissabte 1 d’agost, eixirà des del parc de Batoi a les 8:00 i terminarà al voltant de les 12:00.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *