foradia subscriutegrat

Juani: “aquest país necessita un canvi de govern”

Quasi un any des de les eleccions municipals i autonòmiques com interpreten a situació. Si troben que cal més contundència per part dels polítics. Quines són les seues expectatives de futur. Si tenen esperança perquè les coses milloren. Parlem amb Juani

Quasi un any des de les eleccions municipals i autonòmiques. Temps suficient per a valorar si hi ha hagut canvis a millor i si s’estan treballant mesures que milloren la nostra societat; o si, per contra, s’han continuat gestionant les institucions públiques amb la mateixa actitud i les mateixes pràctiques que provoquen malestar social i desafecció política en la ciutadania.

Anem a xarrar sobre això amb els veïns i veïnes del carrer d’Alcoi. Els preguntarem si ells perceben canvis (siguen a millor o a pitjor) tant a nivell local com autonòmic. Com interpreten a situació. Si troben que cal més contundència per part dels polítics. Quines són les seues expectatives de futur. Si tenen esperança perquè les coses milloren. Anem allà!

juani el poble es savi

vint-i-tants anys de majoria absoluta d’un PP que ha demostrat ser un entramat de mafiosos.”

Juani és una ciutadana políticament activa i informada. Opina que a escala autonòmica el canvi de govern “s’ha notat moltíssim, sobretot després d’haver patit vint-i-tants anys de majoria absoluta d’un PP que ha demostrat ser un entramat de mafiosos. Han eliminat el copagament. S’ha notat en la dependència: s’ha pagat tot el deute que es tenia amb la gent dependent. En eixe sentit estic contenta perquè, els havien abandonat, i jo sé què és cuidar en casa a una persona amb dependència”.

Han tardat en fer les coses més del que la ciutadania voldria,però és tan gran el forat que hi ha de totes les barbaritats que s’han fet que no es pot solucionar tot tan ràpid. Però sí que veiem que estan fent-se coses, i això ens dóna esperança que una esquerra unida pot fer moltes coses pel país”.

En l’àmbit local, després del que ens han deixat, perquè per on ha passat el PP ha marcat, també estan fent-se coses”, continua Juani. “Però eixir del pou és molt difícil. Els ciutadans voldríem més rapidesa, més contundència. Jo al PSOE ho veig molt suau. Si tinguérem una ciutadania que reclamara i reivindicarà els polítics haurien de donar respostes amb més contundència. Per això hem de ser conscients de la nostra força”.

La conclusió de Juani és que “aquest país necessita un canvi de govern. I el canvi ha de vindre per part de partits nous, perquè els vells partits ja sabem el que ens ofereixen i han tingut l’oportunitat de demostrar el que són. Siguem valents. Encara que tinguen algunes fallades, que ens governe gent honrada”.

 

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *