foradia pressupostparticipatiualcoi

Un agost sense El Gratis?, ni pensar-ho

• Agenda festera repleta: les festes de Cocentaina, les de Bocairent, les de Beniarrés, les de Gaianes, les de Batoi, i les de tots els pobles de les nostres comarques • Entrevistem a Tankats, nova promesa del rock valencià a Alcoi • No t’ho perdes, demana a la teua papereria El Gratis.

porta608 elgratis alcoiJa estem en ple agost. La ciutat d’Alcoi es buida, els carrers es tranquil·litzen, les cigales canten al sol. Però l’actualitat no para. I per a això estem nosaltres, El Gratis, per a informar-te de tota actualitat i reflexionar sobre temes d’interés col·lectiu.

En primer joc, aquest agost, Arcaris, trencant mites, ens convida a reflexionar sobre les virtuts de l’avorriment: no serà aquest el germen d’alguna cosa meravellosa? Però si algú no vol avorrir-se, sempre podrà gaudir de la poesia de Kraska. I com estem a agost i de vacances va la cosa, l’aportació de Mishima per a aquesta quinzena ens ajuda a meditar sobre quin és el significat de les vacances.

En un altre ordre de coses, aquesta quinzena entrevistem a Mieria Estepa, la primera Alcaldessa de Cocentaina (pel grup PSPV-PSOE) de la història, la qual ens comenta la seua experiència i tota l’actualitat del seu consistori.

També entrevistem a Tankats, nova promesa del rock valencià a Alcoi, grup compost per vuit jóvens alcoians. Els preguntem pels seus gustos, el seu començament, la seua trajectòria, els seus projectes de futur, la seua visió sobre l’actualitat política… Molt interessant.

En la nostra secció de El Poble és Savi, com ja sabeu, volem donar veu a la gent del carrer. Aquesta vegada conversem amb els nostres veïns sobre el cas Bàrcenas, la corrupció i el sistema judicial del nostre país.

En l’apartat de ‘+ Moral’ parlem amb l’entrenador de l’alcoyano, Andrés Palop, el qual ens transmet tota la seua experiència futbolera i ens comenta l’actualitat del seu equip.

I, com tots els agosts, tenim una agenda festera repleta: les festes de Cocentaina, les de Bocairent, les de Beniarrés,les de Gaianes, les de Batoi, i les de tots els pobles de les nostres comarques. Informeu-vos-hi dels horaris i de tots els detalls.

Però això no és tot: més notícies, més sorpreses i més actualitat, amb un servei de segona mà totalment gratuït i amb la col·laboració dels millors comerços d’Alcoi i voltants. No t’ho perdes, demana a la teua papereria El Gratis.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *