lasarga subscriutegrat

Adelantades les bases del concurs del cartell de la Cavalcada 2016

• L’Ajuntament avança la publicació de les bases del concurs del cartell de la ‘Cavalcada’ per donar més temps als participants • Les obres es podran presentar del 2 al 6 de noviembre • El premi per al guanyador serà de 1.100 euros  

cavalcada paco grauCom cada any s’han presentat les bases del concurs per al disseny del cartell anunciador de la celebració de la CXXXI Cavalcada dels Reis Mags de la ciutat d’Alcoi, per a difondre aquest esdeveniment organitzat per l’ajuntament d’Alcoi amb la regidoria de Feste. Com els darrers anys el premi per al guanyador serà de 1.100 euros de l’import de la qual es deduirà la quantia que fiscalment corresponga.

La principal novetat d’aquest any no està a les bases, sinó en la data de la seua publicació, perquè ja estan a disposició de totes les persones que vulguen participar.

Hem observat que les bases es publicaven els darrers anys a finals d’octubre, deixant molt poc temps per a que els dissenyadors feren els seus cartells, per aquest motiu aquest any publiquem les bases amb prou temps per a que tinguen més temps per fer les seues creacions”, ha explicat el regidor de Festes, Raül Llopis. “Volem que així més gent puga pendre part al concurs i fer que la nostra Cavalcada, la més antiga del Món, tinga encara més difusió”.

De les obres presentades, el Jurat realitzarà una selecció prèvia, amb les quals es muntarà una exposició en l’espai municipal que estiga disponible, en les dates que decidisca el Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

Els treballs podran presentar-se al Departament de Festes d’aquesta corporació municipal, en horari de 11.00 a 14.00 hores. des del dilluns dia 2 de novembre fins al divendres dia 6 de novembre de 2015 (ambdós inclusivament). Consulta ací les Bases

Cada membre del Jurat Qualificador puntuarà cada una de les obres presentades a concurs, tenint en compte aspectes tècnics i artístics, i valorant l’originalitat dels treballs, l’estètica, la tècnica emprada, la composició, la creativitat, etc.

La proposta de selecció definitiva dels participants, realitzada pel Jurat nomenat amb aquesta finalitat, se subjectarà a la valoració dels aspectes tècnics i artístics dels treballs presentats a concurs, de conformitat amb els barems següents: Originalitat, disseny i estètica, Tècnica, Composició, Retolació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *