foradia ivace

Mª Àngeles: “que passen ells un mes amb la meua pensió”

• El Poble és Savi: El cas Bàrcenas, tancat o ocultat? • Qui no es recorda del cas Bàrcenas? volem saber què pensa la gent del carrer al respecte. Anem allà! parlem amb Mª Angeles

Tan sols ha passat un any i mig des que es va destapar? Qui no es recorda del cas Bàrcenas? Això sí, malgrat la gravetat de l’assumpte, el delinqüent ja ha complit la seua condemna legal.

Però la qüestió és que el PP, amb l’ajuda dels grans mitjans de comunicació, va aconseguir transmetre la imatge que era Luis Bàrcenas l’únic responsable del cas Bàrcenas, quan en realitat, aquest cas demostra una forma de fer política corrupta en la qual estava implicada (i continua estant) la majoria de la cúpula del PP, grans empresaris (dels quals no s’ha demanat cap responsabilitat mai) i altres actors socials (des de jutges fins a periodistes).

Avui que Bàrcenas torna a ser notícia per declarar que té molta informació controvertida sobre els dirigents del seu partit, volem saber què pensa la gent del carrer al respecte. Anem allà!

maria angeles el poble es savi alcoi

Parlem amb Mª Angeles./lesmuntanyes.com

Bon dia Mª Àngeles, què opines sobre el que està dient Bàrcenas? Mare meua!, vol tornar, però que vol deixar-nos encara pitjor del que estem?” Segons Mª Àngeles el Partit Popular està ple de corrupció i a més les polítiques que està fent són totes roïnes per a la societat: no hi ha treball, no hi ha diners, estem cada vegada pitjor… jo almenys tinc als meus tres fills treballant, perquè amb la meua pensió no podria ajudar-los res. Que passen ells un mes amb la meua pensió a veure si poden viure”.

Com podríem contribuir els ciutadans del carrer a canviar aquest panorama de corrupció? No sé fill, perquè les manifestacions no fan molt; agarrar-los del coll potser que sí. Em sap mal dir-ho però jo crec que necessiten un escarment com el de Tejero, ‘todo el mundo al suelo’, i a veure si de l’esglai se li lleven les ganes d’estafar al poble i de furtar”.

I creus que a través de les urnes es pot canviar la situació, a través de les eleccions generals de novembre? “Jo supose que si trauen al PP del poder els nous faran coses, però una vegada s’òmpliguen les butxaques de diners, faran el mateix que els que estan al govern”.

Vols dir que ja no tens cap esperança que canvie res a millor en el nostre país? L’esperança no es perd mai, però amb tot el que estan fent no hi ha dret. Un pensionista avui en dia no pot viure, amb la hipoteca, la llum, l’aigua, el menjar… Ara supose que no es pot tornar però jo amb la pesseta estava molt millor. Han de canviar moltes coses però ho tenim complicat.

Font: Rodrigo Paños./


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *