foradia cdturisme

Escola de teatre per a nens del Teatre Principal

• L'escola de teatre està adreçada a participants de 5 a 11 anys • El curs es realitzarà al Teatre Principal d’Alcoi, els dilluns i dimarts de 17’30 a 19’30 hores • Començarà el dia 5 d’octubre

Escola de Teatre del Teatre Principal d'Alcoi

El curs es realitzarà al Teatre Principal d’Alcoi, els dilluns i dimarts de 17’30 a 19’30 hores. Començarà el dia 5 d’octubre i tindrà una classe setmanal, si algun d’aquests dies no es pot fer la classe al teatre, s’assistirà al Centre Cultural. És una activitat adreçada a participants de 5 a 11 anys.

El preu de la matrícula serà de 31’50 € (exempts alumnes matriculats el curs anterior). I la quota mensual és de 20 € amb la possibilitat de domiciliar els rebuts. Així, la matrícula està oberta a partir del 14 de setembre.

El curs estarà impartit per Rosa Fraj Pla: titulada a l’escola de Magisteri d’Alacant, Actriu i Directora de teatre, autora d’obres de teatre per a infants, ha investigat l’aplicació del teatre en el currículum escolar, realitzant cursos d’iniciació al teatre, narració oral i activitats d’animació lectora a la Universitat d’Alacant.

Els continguts del curs seran els següents:
– Expressió oral: veu, vocalització, projecció
– Expressió corporal: el gest i el moviment
– Dramatització: tècniques d’improvisació – iniciació a les diferents tècniques d’interpretació
– Muntatge d’una obra de teatre.

Els objectius generals es basen a aprendre a utilitzar el cos per a comunicar emocions, conceptes, idees, textos; aprendre a utilitzar la veu correctament per a parlar, narrar, recitar o interpretar un text; iniciar-se en el coneixement de diferents tècniques per a la interpretació; iniciar-se en el coneixement de diferents gèneres teatrals; i la iniciació a la creació teatral.

La dinàmica de treball serà activa, els exercicis d’expressió i el joc dramàtic, seran la base de treball. Els alumnes descobriran les seves capacitats i aniran desenvolupant les seves habilitats expressives. Mitjançant el treball de grup aniran superant les inhibicions i la timidesa o mesurant la capacitat per a exhibir-se.

Per a més informació el telèfon de consulta és 96 554 14 49 o bé mitjançant l’e-mail: escola@teatre-principal.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *