foradia mediambient

Comencen les Festes de Batoi

• Les Festes de Batoi han començat • Del 24 al 30 d’Agost • Podrem gaudir de totes les activitats que l'Associació de Veïns de Batoi a preparat.

batoi2

 Un estiu més coincidint amb el final d’agost tenim una cita amb les Festes de Batoi. Són dies per a oblidar-se dels problemes quotidians en franca convivència amb familiars, amics i veïns. Vos animem a guarnir els carrers i a participar en els diversos actes que hem programat amb esforç i il·lusió. Sense la vostra participació no és possible la Festa.

Programació Festes de Batoi:

Dilluns 24 d’Agost

– A les 22:00 h.: “CINE D’ESTIU”. Es projectarà la pel·lícula “OZ, UN MUNDO DE FANTASÍA”. Patrocina l’Ajuntament d’Alcoi – Regidoría de Cultura. Lloc: Poliesportiu del barri.

Dimarts 25 d’Agost

– A les 22:00 h. “UN VIAJE A LA PREHISTORIA”. Actuació del Grup de Ball de la A VV Batoi. Autor i director José Fernández. Lloc: en l’esplanada de la via.

Dimecres 26 d’Agost

– Tota la jornada “ENRAMADA POPULAR”

– A les 18:00 h.: “JOCS POPULARS”. Cucanyes, tallers i jocs per a xiquets. Lloc: al carrer de la A VV.

– A les 20:30 h.  “CERCAVILA DE DISFRESSES”. Passarem pels carrers engalanats, en un acte amenitzat pel Grup de Dolçainers  “La Degollá”. Eixida:  des de la A. VV.

– A les 22:00 h.: “SOPAR DE CABASSET”. Una vegada finalitzat la cercavila, sopar popular en el carrer. Lloc: en el carrer Carrascar núm. 5 – A VV.

Dijous 27 d’Agost

– A les 10:00 h.:  “CONCURS DE DIBUIX I PINTURA”.  Per a xiquets, dirigit pel pintor alcoià José Hernández Cánovas. Premis per als millors dibuixos. Lloc: en la A VV.

– A les 19:00 h.  “CANTA CONTES”. Recorregut per carrers del barri narrant i cantant històries. Eixida: des de la A VV. Organitza: Norman García, Vizen, TEDxAlcoi.

– A les 22:00 h.: “NIT DE TEATRE”. El grup de teatre “El Llavador” de la A VV Batoi, representarà un divertit sainet. Lloc: en l’esplanada de la via.

samarretesbatoi

Aconsegueix la teva samarreta batoiera./

Divendres 28 d’Agost

– A les 08:30 h. “DESPERTÀ”: Soroll per a cridar a la festa. Eixida: des de la A. VV.

– A les 09:00 h.: “TORNEIG DE PETANCA”. Poden inscriure’s els equips que ho desitgen a partir de les 08:00 hores en la A VV. Trofeus per als quatre primers classificats. Lloc: en el parc de la via.

– A les 17:00 h.  (començament de les inscripcions) “8ª VOLTA AL BARRI EN  BICICLETA”. Eixirem a les 19:00 hores  i després del recorregut de costum, finalitzarem en l’esplanada de la via. Regals i refrescos només per als participants inscrits. Amb la col·laboració de la Unió Ciclista Alcoi. Inscripcions i eixida: en la A VV.

– A les 20:00 h.: Començament de les “24 HORES FUTBOL SALA BATOI 2015”. Categoría: Senior. Lloc: en el poliesportiu.

– A les 20:30 h. Actuació del cor  veus mixtes AVANZAR. Lloc: en l’esplanada de la via (zona mercadet).

– A les 22:00 h. Teatre La Dependent representará:  “AIXÓ ERA UNA VOLTA…”  Text de Jordi Peidro i direcció de Pepa Miralles, amb Jona García, Conchi Doménech i Rubén Mira. Patrocinat per la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat. Entrada lliure. Lloc: en l’esplanada de la via (zona mercadet).

– I a partir de les 24:00 h.: “DISCOMÒBIL”, amb Dj DAMIAN. Música per a tots els públics. Lloc: en l’esplanada de la via.

Dissabte 29 d’Agost

En horari de piscina: “JORNADA DE PORTES OBERTES”. Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi. S’ha de respectar l’aforament.

– A les 08:30 h.: “TORNEIG DE CALIX”. Lloc: Parc de la via

  A les 10:30 h.: “TROBADA D’ESCACS” Entre els equips:  Cocentaina y Tabiya Alcoi. “SIMULTÀNIES”, A càrrec de Ximo Corbí. Entrega de trofeus i medalles al finalitzar. Lloc: En la terrassa del Bar “El Pontet”.

– A les 11:30 h.: “FESTA DE L’AIGUA”. Col·labora  Mistera Jove. Lloc: en la via junt al parc.

– A les 21:30 h. : “BATUKADA”. Cercavila amb el grup Ta!quirikitá¡ per carrers del barri. Eixida: des de la A VV.

– A les 20:00 h. (Hora aproximada). “ENTREGA DE TROFEUS 24 HORES DE FUTBOL SALA”

– A les 22:30 h.: “BATOI- ROCK 2014”. 8ª edició. Actuació de grups locals. Lloc: en l’esplanada de la via.

batoi1Diumenge 30 d’Agost

– A les 11:00 h.: “MISA”. En record dels veïns difunts. Lloc: en la Parròquia de San Jose Obrero de Batoi.

– A les 12:30 h. : “HOMENATGE ALS NOSTRES MAJORS”. Tradicional i emotiu acte d’agraïment als nostres majors. Eixida: des de la A VV.

– A les 13:00 h.: “CONCURS DE PAELLES”. Amenitzarà la jornada un “KARAOKE”. Lloc: en el parc de la via.


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *