foradia cdturisme

22, 23 i 24 d’abril les properes festes de Sant Jordi en cap de setmana

• Elaboraran un calendari per a tota la legislatura negociant amb l’ASJ • El Consell Econòmic i Social ratifica la data de les Festes • Primera reunió celebrada després de les elecciones municipals del Consell Econòmic i Social

Diana Fila marrasquets. enrique botella lesmuntanyes.comjpg

22, 23 i 24 d’abril 2016, el proper any cap de setmana, se celebraran les festes de Sant Jordi a Alcoi, d’aquesta manera ha decidit el Consell Econòmic i Social que va tractar sobre de les dates de festes de Moros i Cristians i va ratificar la proposta de l’Associació de Sant Jordi, que segons el CES “s’ha aconseguit conjuminar criteris de totes les entitats”.

A més, en la reunió es va acordar que les dates festives locals siguen el divendres 22 i dissabte 23 d’abril. El Govern Local, assumeix el compromís que els dos dies festius ho siguen per a tots, i per tant no autoritzarà l’obertura de cap gran superfície aquests dies.

Per finalitzar, es va decidir que per tancar un calendari per als 4 anys vinents, el Consell Econòmic i Social negocie amb l’Associació de Sant Jordi per elaborar un calendari per a les properes Festes d’aquesta legislatura, per aquest motiu iniciaran reunions amb l’Associació de Sant Jordi per a tractar aquest tema.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *