foradia subscriutegrat

A Muro partit internacional de rugbi entre Espanya i Itàlia

• El dissabte 19 de setembre Espanya-Itàlia a Muro • Aquest partit de caràcter amistós i que haguera d'haver-se celebrat en el mes de juny com s'anuncie en el seu moment • S'anima als aficionats a l'esport responguen davant aquesta ocasió única de veure a una selecció elits del rugbi europeu

cartel def

El pròxim dissabte 19 de setembre de 2015 a les 19.00 hores en el Camp Municipal de la Llometa de Muro d’Alcoi se celebrara el partit internacional de Rugbi League entre les seleccions nacionals absolutes d’Espanya i Itàlia.

És la primera vegada que se celebra un partit internacional de Rugbi League en la nostra província, per la qual cosa desitgem siga un èxit de públic i organització. Volem convertir l’esdeveniment en una festa del Rugbi i de les nostres comarques.

Aquest partit de caràcter amistós i que haguera d’haver-se celebrat en el mes de juny com s’anuncie en el seu moment, va haver de ser ajornat per problemes de desplaçament de la selecció italiana, servira com preparació per al partit oficial que disputara nostra seleccione el dissabte següent davant Malta, que és valedor per al Campionat d’Europa C i puntuable per a la classificació de cara al mundial de 2017.

D’altra banda, la selecció d’Itàlia arribarà el pròxim divendres 18 de setembre a la vesprada a Muro, on s’allotjara els dos dies que durara la seua estada. El dissabte al matí a les 10 entrenara en el camp de la Llometa, sent l’entrada lliure per a qui desitge seguir-ho. Per la vesprada, a les 7 serà el partit i el diumenge al matí partiran cap a la seua destinació.

Des del CRAC (Club de Rugbi Alcoià Comtat de Muro) com la AERL (Associació Espanyola de Rugbi League) animen als aficionats a l’esport responguen davant aquesta ocasió única de veure a una selecció elits del rugbi europeu enfront de la nostra selecció espanyola a Muro, per primera vegada en la història.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *