lasarga ajualcoitel

Aviva destaca la importància del valencià des del naixement dels xiquets i xiquetes

• Campanya "Benvinguts a casa", la qual pretén mostrar als pares i a les mares que les decisions lingüístiques que es prenen des que naix el seu fill són de gran importància • L’obsequi consta d’una carpeta, un pitet amb el lèxic dels nadons, un adhesiu per al cotxe i un full informatiu sobre noms de xiquets i xiquetes.

Aviva Muro-Oficina de Promoció i Ús del Valencià ha posat en marxa de nou la campanya “Benvinguts a casa“, la qual pretén mostrar als pares i a les mares que les decisions lingüístiques que es prenen des que naix el seu fill són de gran importància per al futur del valencià, i fomentar-ne així la transmissió intergeneracional.

L’obsequi consta d’una carpeta, un pitet amb el lèxic dels nadons, un adhesiu per al cotxe i un full informatiu sobre noms de xiquets i xiquetes. L’encarregada de la seua distribució serà la comare del Centre de Salut de Muro, que desinteressadament el repartirà.

Aviva recorda que “els pares que poden posar el nom en valencià als seus fills sense fer cap tràmit especial, i que si necessiten assessorament i informació en aspectes com ara els noms tradicionals valencians o l’adaptació a la nostra llengua de noms estrangers, l’Oficina de Promoció del Valencià pot ajudar-los”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *