foradia subscriutegrat

Pedro Perruca i Susana Sánchez guanyen el concurs fotogràfic de festes

• Pedro Perruca guanya el concurs Fotogràfic de l'Associació de Sant Jordi • Susana Sánchez s'adjudica el premi d'imatges festeres i Gonzalo Sempere el d'aspectes d'Alcoi • Les obres premiades, al costat d'una selecció de la resta d'imatges presentades, formaran l'exposició • Al certamen concorrien 376 obres, corresponents a 51 autors.

Pedro Perruca ha guanyat el premi d’honor del 64 concurs fotogràfic organitzat per l’Associació de Sant Jordi. La seua col·lecció Mirades, composta per cinc imatges en blanc i negre, ha convençut al jurat, que es va reunir el divendres 11 per a dictaminar els premis. El premi d’honor està dotat amb 1.000 euros. Al certamen concorrien 376 obres, corresponents a 51 autors.

Susana Sánchez ha sigut la guanyadora del primer premi de la categoria d’estampes i aspectes de la festa, amb un import de 400 euros. Els tres accésits en aquesta secció ha sigut per Ramón Pastor, José Aguilar i Mari Carmen Aldama. En la categoria d’aspectes d’Alcoi s’ha imposat el treball de Gonzalo Sempere. Aquest guardó també està dotat de 400 euros. El jurat ha concedit tres accésits de 100 euros a Pedro Perruca, Carlos Verdú i Enrique Botella.

Les obres premiades, al costat d’una selecció de la resta d’imatges presentades, formaran l’exposició que podrà visitar-se des del dimarts, 6 d’octubre, en el Museu Alcoià de la Festa. Abans de la inauguració de la mostra, l’Associació de Sant Jordi lliurarà els premis als guanyadors.

El jurat va estar compost per Susana Plá i José Barber en representació de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana, José Pastor, amb àmplia experiència en el sector d’arts gràfiques, el fotògraf professional José Romero i l’assessor artístic de l’Associació, Ignacio Trelis.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *