foradia pressupostparticipatiualcoi

Marató de Donació de Sang a Alcoi

• L’Associació d’Ames de Casa acull el pròxim dissabte 3 d’octubre l’ 11a Edició de Donació de Sang • L’horari és de 9’30 h. a 13’30 h. del matí i de 16’30 h. a 21h. per la vesprada • Per a donar sang cal tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg, trobar-se bé de salut i anar ben hidratats.

donació_de_sang

“La sang no es pot fabricar”, així ha explicat Paca Ferrer, Subdirectora del Departament de Promoció de la Salut del Centre de Transfusió d’Alacant, la necessitat de que la població participe en la marató de donació de sang del pròxim dissabte.

Ferrer ha fet una especial crida perquè els alcoians participen en una activitat que salva vides. “Volem animar als qui no han donat mai i estan pensant a fer-ho però també volem animar als qui són donants habituals a què vinguen acompanyats i els donen una espenta perquè els seus amics i familiars passen també a formar part d’una comunitat generosa”.

Marcel Ripoll, Presidenta de l’Associació d’Ajuda en el Tractament del Càncer, SOLC, la qual col·labora també en el desenvolupament de l’activitat, ha destacat que molts dels malalts que acudeixen a SOLC han passat a cronificar la malaltia i necessiten contínuament transfusions de sang, pel que consideren que la donació es imprescindible per salvar moltes vides.

Per a donar sang cal tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg, trobar-se bé de salut i anar ben hidratats.

La marató tendra lloc el dissabte 2 d’octubre de 9’30 h. a 13’30 h. del matí i de 16’30 h. a 21 h. de la vesprada a la seu de l’Associació d’Ames de Casa ‘Lucentum Alcoi’ al carrer Verge d’Agost número 35.

L’activitat compta amb el recolzament de l’Ajuntament d’Alcoi, qui anima a la participació i agraeix la tasca del Centre de Transfusions, la labor de SOLC i la sessió de la seu per part de l’Associació de les Ames de casa.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *