foradia pressupostparticipatiualcoi

24 Març els sindicats i estudiants criden a la vaga

El proper 24 de març a les 12.00 en la plaça de Ferràdiz i Carbonell Sindicats i estudiants per la defensa de l’eduació • L’únic objectiu que té aquesta línia de l'Estratègia Universitària 2015, és mercantilitzar l’educació • En defensa d'una universitat pública de qualitat i contra les polítiques d'assetjament

vaga 24 març estudiantsSindicats i estudiants criden a la vaga d’estudiants i professors del propvinent dimarts 24 de març en la plaça de Ferràdiz i Carbonell.

Amb aquesta vaga conjunta sindicats i estudiants volen manifestar el descontentament amb una reforma negativa més de l’actual govern en educació, mesures que encareixen l’educació i fan impossible l’accés als estudiants de famílies treballadores a l’educació superior.

La Defensa d’una educació pública, democràtica, laica i en valencià, completament diferent d’aquesta que ens volen imposar des de dalt. Per tots aquests motius, el pròxim 24 de març a les 12.00 en la plaça de Ferràdiz i Carbonell per defensar l’educació.

cartell vagaL’únic objectiu que té aquesta línia de l’Estratègia Universitària 2015, és mercantilitzar l’educació, des del Front d’Estudiants Unificat d’Alcoi assenyalen “Denunciem la manera en la qual el govern ha implantat aquesta nova mesura, sense comptar amb la comunitat educativa. A més, la nova llei del 3+2 encarirà més encara l’educació, amb 2 anys de màster i farà que s’acomiaden a molts professors i professores”.

“Amb el 3+2 es produirà una retallada de 1.000 milions, que s’afegirà als 1.500 que han perdut les universitats entre 2010 i 2014”

Sindicats i estudiants planten cara de manera comuna contra el model per a elits del PP, els sindicats CCOO, UGT i CSIF, juntament amb les organitzacions estudiantils el Front Estudiantil Unificat d’Alcoi i el Front d’Estudiants del País Valencià, Sindicat d’Estudiants (ES), Estudiants en Moviment (EeM) i Federació d’Associacions d’Estudiants Progressistes (FAEST), en defensa d’una universitat pública de qualitat i contra les polítiques d’assetjament i enderroc de José Ignacio Wert.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *