foradia subscriutegrat

Temps d’arreplegar propostes per millorar Alcoi

• Els alcoians podran decidir en que invertir 400.000 euros • La campanya dels Pressupostos Participatius tindrà lloc durant tot el mes d’octubre en 5 assemblees obertes • La primera tendra lloc hui 6 d’octubre a les 19.30h. al Saló de Graus de la Universitat Politècnica

WebEl temps d’arreplegar propostes per millorar la ciutat d’Alcoi està obert.

Durant tot el mes d’octubre els alcoians i les alcoianes podran decidir en que invertir 400.000€ de cara a l’any 2016.

Per a conéixer quines són les necessitats i preferències de la població s’han convocat cinc assemblees en cadascun dels barris d’Alcoi durant tot el mes d’octubre.

La primera tendra lloc hui, 6 d’octubre a les 19.30h. al Saló de Graus de la Universitat Politècnica, per a arreplegar les propostes dels veïns del centre.

El dimecres 14 d’octubre tendra lloc la segona de les assemblees a les 19.30h. a l’Agència de Lectura de la Uixola per als veïns de Santa Rosa. El dia 20 d’octubre, els veïns de la Zona Nord podran donar les aportacions oportunes a les 20h. al Centre Social del barri. El dijous 22 d’octubre, l’Eixample tendra veu a les 19h. añ Col·legi de Sant Roc. I per finalitzar amb el recull de propostes, el barri de Batoi és reunirà a las 19.30h. el dia 28 d’octubre als locals parroquials.

A més d’assistir a les assemblees, també es poden presentar propostes per mail (alcoiparticipa@alcoi.org) o a través de les urnes disposades en les Biblioteques d’Alcoi, en l’Oficina d’Informació i en els mercats municipals

Propostes de Compromís

Dins d’este període de presentació de propostes en els Pressupostos Participatius, el regidor de Compromís, Raül Seguí, ha exposat la necessitat d’invertir en la millora de la qualitat de vida dels alcoians i les alcoianes i proposa un Pla Integral d’Accessibilitat dels espais públics.

Compromís proposa declarar Alcoi Ciutat amiga de la infància a través d’un programa d’Unicef que pretén fomentar la participació ciutadana des de la infància.

Entre altres propostes, argumenta que una bona forma de facilitar la vida de les persones seria complir els acords amb els veïns del centre sobre la zona per a vianants (peatonalització) o crear l’Anella Verda, un projecte que uniria les zones verdes de la ciutat.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *