foradia subscriutegrat

Alcoi és 55kw per hora més sostenible

• El punt de càrrega elèctrica més utilitzat és el de la placeta de Ramon i Cajal, seguit del de l’Alameda • La gratuïtat del servei seguirà disponible durant tot 2016 • L’Ajuntament estudia la implantació de la càrrega ràpida per potenciar una ciutat més sostenible

 

punts-de-carrega-electrics-alcoi

Alcoi compta amb quatre punts per carregar vehicles elèctrics repartits per tota la ciutat.

L’empeny per fer d’Alcoi una ciutat més sostenible està ja treballant-se i assolint xifres que “demostren que la instal·lació d’estos punts no ha sigut un desastre absolut com alguns apuntaven” i que hi ha un ús de vehicles elèctrics i híbrids, segons ha declarat Manolo Gomicia, regidor d’Empresa, Formació i Innovació i Territori i Ciutat Intel·ligent.

La ciutat ha aconseguit més de 55Kw/hora de mobilitat elèctrica des de la seua posada en funcionament. Dels punts instal·lats en diferents barris, segons les dades recollides, el punt més utilitzat és el situat davant de l’Àgora, a la placeta Ramon i Cajal s/n, seguit del de l’Alameda.

Gomicia ha explicat que de cara al 2016 va a mantenir-se la gratuïtat del servei per potenciar que el consum siga més gran i aconseguir així una ciutat més sostenible. El regidor ha afegit que s’ha recorregut un camí molt xicotet i que encara queda molt per fer, “encara que els primers resultats ens animen a seguir apostant per aquest tipus d’iniciatives”. Segons Gomicia estes propostes situen a Alcoi com a ciutat pionera, referent per a moltes altres.

L’Ajuntament estudia ara la implantació de la càrrega ràpida per seguir potenciar un Alcoi més sostenible. El sistema està preparat però suposaria un desemborsament per part de les arques públiques, el que estaria lligat a l’eliminació de la gratuïtat.

Font: Mireia Pascual./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *