foradia subscriutegrat

Es constitueix ‘Ara en Comú’ de l’Alcoià Comtat

• La unió de forces polítiques d’esquerres pretén en primer lloc revocar les lleis implantades pel Partit Popular • Es planteja la posada en marxa d’un nou model social i econòmic • A partir del 22 d’octubre tindran lloc les primàries

ara en comu alcoia comtat

Assistents a l’acte constituent d’Ara en Comú de l’Alcoià Comtat./

Al voltant de 80 persones van assistir el passat dimecres a l’Assemblea constituent ‘d’Ara en Comú’ de l’Alcoià Comtat.

Sergi Rodríguez, coordinador d’Esquerra Unida a Alcoi va explicar que es tracta “d’un espai de confluència entre forces polítiques d’esquerres i moviments socials que estan per la unitat popular”.

Com a objectiu immediat es va marcar la revocació de les lleis implantades pel Partit Popular relatives a les retallades en drets a la ciutadania.

Una de les principals línies que es va tractar en l’Assemblea ‘d’Ara en Comú’ va ser el procés constituent a l’Estat que garantisca una democràcia real i una justícia social que fins al moment s’ha vist retallada per les polítiques dutes a terme pel bipartidisme.

Es va plantejar la posada en marxa d’un nou model social i econòmic que prioritze el benestar de les persones davant dels interessos de la banca i poders financers.

Les candidatures d’unitat popular per a la circumscripció d’Alacant podien presentar-se fins hui 15 d’octubre. A l’acte també es va anunciar l’obertura del registre ciutadà per a la participació de les primàries que tindran lloc a partir del 22 d’octubre.

‘Ara en Comú’ està integrat per partits polítics com EUPV, Republicans, Canviem entre Tots, Alternativa Socialista, a més d’activistes als diferents moviments socials que aposten per participar de les candidatures d’unitat popular.

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *