lasarga ajualcoitel

Atraccions solidàries en la Fira de Cocentaina

• Les famílies amb membres en l’atur podran sol·licitar gratuïtament tiquets perquè els xiquets tinguen accés a la fira • El 26 i 27 d’octubre deu sol·licitar-se presentant el DNI, el llibre de família i el DARDE actualitzat • El Día del Niño que se celebra la pròxima setmana deixa a un preu d'1’50€ les atraccions de tota la fira

foto fira gabriel gisbert

Fotografía de Gabriel Gisbert./

Un any més la iniciativa ‘Fira Solidaria’ es posa en marxa per poder facilitar l’accés a les atraccions de la fira a tots els xiquets i xiquetes de famílies amb pocs recursos econòmics.

Es beneficiaran les famílies que tinguen fills d’entre 2 a 14 anys i que tinguen els dos progenitors en estat d’atur. Per poder accedir al paquet de tiquets per pujar a les atraccions de la fira, hauran d’acudir el dilluns 26 d’octubre, en horari de 10 a 13 hores a l’Oficina Tècnica del Carrer Sant Cristòfol.

El dimarts 27 d’octubre la iniciativa s’exté a les famílies amb un sol membre en l’atur. En este cas s’entregaran els tiquets segons ordre d’arribada i fins que s’esgoten les existències.

Per poder sol·licitar els tiquets en els dos casos cal presentar el DNI, el llibre de família i el DARDE actualitzat.

Cal recordar que a més, els dos dies mencionats se celebra el Día del Niño, pel que tots els xiquets i xiquetes podran gaudir de les atraccions de la fira amb un preu molt popular (1’5€).

La iniciativa ve de part de l’Ajuntament de Cocentaina amb la col·laboració del col·lectiu de firers. La regidora de Fira, Mariona Carbonell, ha explicat que és responsabilitat dels organitzadors “facilitar al màxim l’accés de tots els veïns perquè puguen gaudir de la fira, més encara quan es tracta de xiquets que porten esperant l’arribada de les atraccions amb il·lusió des de fa molt de temps”.

Font: Mireia Pascual./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *