foradia subscriutegrat

Nit de contes al Castell, un Halloween de la nostra terra, dissabte 14 d’octubre

• Una alternativa al Halloween comercial amb una proposta genuïna, tradicional i, sobretot, molt valenciana. • S’espera una gran participació entre xiquets, xiquetes, pares, mares i públic en general que pot assistir

El pròxim dissabte 14 d’octubre tindrà lloc a Cocentaina una nova edició de la “Nit de contes al Castell”, activitat organitzada per la Regidoria de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Cocentaina en col·laboració amb la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià.

El seu objectiu és oferir una alternativa al Halloween comercial amb una proposta genuïna, tradicional i, sobretot, molt valenciana.

Igual que en la passada edició, s’espera una gran participació entre xiquets, xiquetes, pares, mares i públic en general que pot assistir puntualment a la cita programada a les 7 de la vesprada.

El punt de partida és el paratge de Sant Cristòfol, on la Regidoria té previst oferir un xicotet berenar de coca amb tomaca, al mateix temps que Almudena Francés, Francesc Gisbert i Jordi Raül Verdú ens explicaran les primeres històries.

En acabar, i ja a poqueta nit, s’emprendrà la marxa en direcció al peu del Castell de Cocentaina per arribar just l’esplanada, on acabarà la “Nit de contes 2017”, ja que
enguany el Castell està en obres es podrà accedir a l’interior per a explicar, com en altres ocasions, les últimes rondalles.

La regidora de Promoció del Valencià, Marcela Richart, fa una crida a la participació, tant al públic de Cocentaina com també a les poblacions de la comarca i a les de les comarques veïnes.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *