lasarga

Campanya de conscienciació a Cocentaina sobre els tractats internacionals

• Divendres 9 de desembre a les 19'30 h al Centre Social Real Blanc de Cocentaina.

15355797_1650971751862399_728140219823129960_n

Aquesta setmana, representants de la plataforma contra el TTIP de L’Alcoià-Comptat- Foia, van visitar l’Europarlament per tal de conéixer diferents aspectes dels tractats comercials (CETA i TTIP).

Una de les representants de la plataforma que va acudir a les reunions, Vicky Llàcer, comenta que la majoria de la ciutadania ni tan sols ha sentit parlar del CETA i el TTIP o pensa que no ens perjudicaran, quan la realitat és que si són aprovats, ens afectarà en la nostra vida quotidiana.

“Així que front l’opacitat en què estan elaborant-se i la negativa d’escoltar les veus en contra”, continua Vicky, “no ens queda més que la mobilització social i la pressió per evitar una aprovació que perjudicarà clarament a la ciutadania”.

En aquesta línea de treball, la plataforma enceta una campanya d’informació que tindrà la seua primera xerrada el pròxim divendres 9 de desembre a les 19’30 h al Centre Social Real Blanc de Cocentaina.

Es realitzarà a càrrec de Verónica Gómez, doctora en socio-economia i membre de la plataforma Attac.

 

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

2 Responses to Campanya de conscienciació a Cocentaina sobre els tractats internacionals

  1. Manuel Vidal Bornay ha dit:

    Vamos a ver si somos capaces de hacer llegar la información a cuantos rincones, a tod@s los excéptic@s de la política, a cuant@s todavía confían en la democracia delegada; dentro de nuestras queridas comarcas l’Alcoià-Comtat-Foia Castalla; de las maniobras que las grandes corporaciones empresariales y los grandes gooldings de inversionistas, están realizando entre EEUU y Canadá con nuestra Europa, que queremos sea “nuestra” y no de ellos.

  2. Manuel Vidal Bornay ha dit:

    Por una democracia participativa y asambleísta, que nos permita conocer y opinar sobre todos los asuntos que nos conciernen. Menos opacidad y más información, debate y propuestas claras, hacia una sociedad con futuro humanista, ecológico y de justicia social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *