foradia cdturisme

La UPV atorga la seua medalla a Alcoi, Gandia i València

• El guardó, atorgat a les ciutats de València, Alcoi i Gandia, ho han arreplegat els tres alcaldes: Joan Ribó, Toni Francés i Diana Morant. • “La Universitat Politècnica de València necessita formar part de les prioritats polítiques reals del país"


La Universitat Politècnica de València necessita formar part de les prioritats polítiques reals del país, i necessita que existisca una pressió ferma de la societat sobre aquesta decisió política”. Així ho ha expressat el rector de la UPV, Francisco Mora, en l’acte amb de celebració del 50 aniversari de la institució.

L’esdeveniment, celebrat en el Paranimf del Campus de Vera, ha servit per a reivindicar el paper de la universitat com a motor de transformació de la societat: per a fer front als reptes de demà, per a donar resposta a les noves necessitats, per a competir amb els millors centres del món i per a guanyar el futur.

L’acte també ha sigut aprofitat per a retre homenatge a les persones i corporacions que han contribuït al seu progrés. S’ha recordat als deu rectors que van dirigir la institució en algun moment de la seua història i s’ha fet lliurament de la Medalla de la Universitat Politècnica de València, el màxim guardó que atorga la institució, a les ciutats de València, Alcoi i Gandia. Ho han arreplegat els tres alcaldes: Joan Ribó, Toni Francés i Diana Morant.

En la sala, estaven presents els més de cent homes i dones que van engegar la UPV en els seus inicis, tant personal docent com de l’administració i els serveis. Molts d’ells s’han emocionat en recordar els orígens. Sobre les pantalles es projectaven imatges d’aquells primers anys i també de l’aspecte actual de la Universitat, cinquanta anys després.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *