foradia cdturisme

Formació en ocupació juvenil

• El programa Ocupació Jove 2015 acull en la seua tercera edició a 68 persones • El taller més sol·licitat ha sigut el de ‘Recerca de feina a les xarxes socials’ • Els joves a través de les enquestes han mostrat interés en seguir formant-se en este tema

taller ocupacio jove alcoi

Un total de 68 joves han participat en la tercera edició del programa Ocupació Jove 2015, 460 des que començara a funcionar.

Els participants han assistint a un total de quatre sessions sobre ocupació en les quals s’han treballat qüestions relacionades en la recerca activa de treball. El taller més sol·licitat ha estat el de ‘Recerca de feina a les xarxes socials’.

Maria Baca, regidora de Joventut, ha remarcat la metodologia del programa sobre ocupació com molt activa i participativa, el que “ha permet que els joves hagen treballat de forma individual i grupal, capacitant, identificant i marcant els seus propis reptes i objectius a l’hora de buscar feina”.

Des de la Regidoria s’ha començat a analitzar les enquestes per conéixer de prop les propostes dels participants per ser incloses en la pròxima edició dels tallers sobre ocupació 2016, ja que l’activitat ha passat a ser una iniciativa consolidada. La major part dels joves han mostrat interés en seguir rebent formació sobre ocupació de manera grupal, el que permet compartir experiències.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *