foradia barnasants

ATE la Canal: Francés es referma en la gestió de l’urbanisme al terme d’Alcoi

El Govern municipal considera que la Generalitat menysprea l’Ajuntament en ignorar els informes municipals sobre l’ATE. El Govern alcoià confia a que els organismes judicials donen la raó al contenciós interposat contra la Generalitat "una resolució sense ni tan sols atendre els informes elaborats pels diferents departaments tècnics municipals".

El Govern municipal, arran la publicació de la resolució de la Generalitat Valenciana sobre l’Actuació Territorial Estratègica Alcoinnova (ATE la Canal), es referma fins a les últimes conseqüències en la seua postura en defensa de l’autonomia municipal, i per això considera que el tracte que el govern autonòmic envers l’Ajuntament d’Alcoi i els ciutadans que representa és irrespectuós en tant que menysprea la màxima institució local ignorant els informes municipals al voltant del projecte.

toni francesEl propi alcalde d’Alcoi Toni Francés ha volgut subratllar que “el govern autonòmic del Partit Popular menysprea l’Ajuntament d’Alcoi en aprovar una resolució sense ni tan sols atendre els informes elaborats pels diferents departaments tècnics municipals, tractant-se a més d’un procés en què s’estan vulnerant els principis bàsics de l’autonomia local en la gestió de l’urbanisme al nostre terme municipal”.

El Govern alcoià confia a que els organismes judicials donen la raó al contenciós interposat contra la Generalitat en aquest sentit i que està pendent de resolució, “un procés encara obert que condiciona totalment el desenvolupament del projecte perquè pot retornar a l’Ajuntament la seua capacitat de gestió i decisió en el tema. En aquest cas, serem contundents i ferms en la defensa dels informes que han elaborat els tècnics d’aquest Ajuntament”.

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *