lasarga ajualcoitel

Festival ialah Rock Alcoi, per la causa palestina

El rap i els trucs de màgia del Mac Vemar, així com el grup alcoià Tankats van servir per a introduir la xerrada, que donaria pas al festival que se celebrava en el Pub Autobús a la nit.

Concert Iratxo

La realitat dels palestins és molt dura: bombardejos diaris, segrestos massius, tortures, linxaments. Estan sent víctimes d’un d’apartheid i una neteja ètnica per part de l’Estat d’Israel. Un estat de terror permanent.

I tot està ocorrent amb un silenci mediàtic i davant els ulls grossos d’una Comunitat Internacional que permet que països democràtics de la UE, EE.UU o Arabia Saudí li venguen armament a Israel per a continuar el genocidi.

ialah-rock2Així van relatar el dissabte els membres del moviment BDS i Unadikum (entre ells, els regidors per Guanyar Alcoi, Cristian Santiago i Naiara Davó; David Segarra (Periodista i autor del llibre Viure, morir i nàixer a Gaza) i Jorge Ramos (Professor d’Història) organitzadors del fòrum festiu.

El rap i els trucs de màgia del Mac Vemar, així com les cançons festeres reivindicatives del grup alcoià Tankats van servir per a introduir la xerrada. I de pas, van servir d’escalfament per al festival que es va celebrar en el Pub Autobús a la nit.

Les actuacions dels grups El Diluvi, Iratxo, Mafalda, Auxili i Little Pepe van aconseguir omplir de jóvens la sala del Bus. Una nit plena d’estils i ritmes diferents al servei de la causa palestina: des de l’harmoniós reggae d’Auxili i Little Pepe fins al frenetisme elèctric de Mafalda, passant per l’alegria rumbera d’El Diluvi i el ska transgressiu d’Iratxo.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *