foradia cdturisme

Última oportunitat per veure BANKABARET

• S’il·lumina el rètol de BANKABARET • El proper 30 i 31 d'octubre el Teatre de La Dependen torna al Teatre Principal • Última oportunitat per veure aquesta obra espontania i divertida

Bankabaret_La Dependent_Teatre Talia

Encara tens una altra oportunitat per a vore a Alcoi BANKABARET, l’espectacle necessàri per al temps que ens ha tocat viure…

El proper 30 i 31 d’octubre el Teatre de La Dependent després de recòrrer la major part dels escenaris valencians BANKABARET torna al Teatre Principal per acomiadar-se del públic alcoià. Dirigit per Pep Cortés amb text de Ximo Llorens i interpretat per Rosanna Espinós, Joan Gadea, Pepa Miralles i Pep Sellés.

S’il·lumina el rètol de BANKABARET. Llumetes que parpallegen fins que s’encenen brillants, multicolors i refulgents, una cortina que es descorre deixa entreveure una enorme porta redona, la caixa forta d’un banc.

La porta s’obri i una glopada de llum daurada i tensa ix de l’interior. La música va ‘in crescendo’ i apareixen de l’interior de la caixa forta els banquers i les banqueres, ricament vestits, completament daurats, des del barret de copalta fins els cordons de las sabates i portant a la mà un maletí daurat i ple de….

Temps que transgredix les relacions humanes, que és irreverent amb els drets universals, temps de decisions polítiques possiblement incorrectes.

I nosaltres, amb l’oratge que ens cau, li hem afegit diversió, ironia i música.

La Premsa ha dit de BANKABARET :

 Pedro Uris

Una producción con voluntad de gran espectáculo que se mira en el espejo de algunos productos realizados en Cataluña, pero también una producción que busca sus señas de identidad en las mejores tradiciones del humor popular valenciano. Y todo ello para explicarnos en pocas palabras, no hacen falta muchas, la crisis de los bancos que estamos pagando y los recortes de los ciudadanos que estamos padeciendo.

 Nel Diago. Cartelera Turia

(…) Ha concebido un divertido y brillante espectáculo musical que nos pone de frente al espejo de la crisis económica que padecemos. Desde el cinismo u la insensibilidad de los mandamases, hasta el efecto doloroso en el seno familiar, todo exhibido con buen humor y una pequeña dosis de amargor.

Josep Lluís Sirera. Revista Saó

Teatre que parla, doncs, de les coses que ens passen hui en dia, a nosaltres mateixos o al nostre costat. Teatre social que diria algú. Del bo.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *