lasarga ajualcoitel

Vicky Llàcer, nova regidora, “per fer d’Alcoi una ciutat més justa, igualitària i pròspera”

• La nova regidora d’Alcoi, Vicky Llàcer, ja ha realitzat la presa de possessió oficial del càrrec públic • Ha agraït la confiança depositada dels ciutadans i promet complir aquella premissa que defensa Guanyar Alcoi de ser “els ulls i la veu del poble a l’Ajuntament”


La nova regidora d’Alcoi, Vicky Llàcer, ja ha realitzat la presa de possessió oficial del càrrec públic. L’acte oficial s’ha realitzat al ple extraordinari de l’Ajuntament d’Alcoi.

Vicky Llàcer Anduix, que ocupava la sisena posició a la llista electoral de Guanyar Alcoi ja ocupa el seu lloc com a regidora. Substituirà a Paco Paredes, el qual va anunciar la seua renuncia com a regidor en setembre per raons personals.

La nova regidora ha pres possessió prometentper la meua consciència i honor, complir fidelment les obligacions del càrrec de regidora de l’Ajuntament d’Alcoi amb la lleialtat al Rei per imperatiu legal i guardar i fer guardar la Constitució com a norma fonamental de l’Estat i l’Estatut d’autonomia del País Valencià”.

Posteriorment, ha agraït la confiança depositada dels ciutadans i promet complir aquella premissa que defensa Guanyar Alcoi de ser “els ulls i la veu del poble a l’Ajuntament”, afegint que “treballarà incansablement per fer d’Alcoi una ciutat més justa, igualitària i pròspera”.

Llàcer és coneguda per la seua activitat intensa a les diferents lluites que als darrers anys s’han donat en la nostra ciutat, especialment activa en “Les Marxes de la Dignitat”, com també ha destacat per la seua activitat a l’AMPA del col·legi públic El Romeral.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *