foradia mediambient

Aportacions per al pla de reindustrialització

• El Conseller d’Economia, Rafa Climent, va demanar als empresaris de la Càmara de Comerç que li facen arribar les necessitats en matèria industrial • Va anunciar també l’ampliació dels àmbits d’actuació de les Càmeres d’Oriola i Alcoi • Els empresaris van proposar la recuperació del projecte per a unir Alcoi i Benidorm per l’interior amb carretera

Camara de Comerç Alcoi Rafa Climent

El ple ordinari de la Cámara de Comerç va comptar ahir amb la presència del Conseller d’Economia, Rafa Climent, qui va assistir per parlar del pla de reindustrialització que serà posat en marxa prompte.

Per poder portar a terme el pla va demanar que la ciutat debata, enumere i quantifique les necessitats en materia industrial per poder avaluar-les i planificar a mig termini la seua execució dins del pla de reindustrialització.

Climent va insistir als membres del ple de la Cámara que la seua forma de fer política va a ser “de baix cap a dalt”: “No té sentit que nosaltres marquem les prioritats, tenen que ser els mateixos empresaris, que són els qui coneixen el territori i l’estat de la seua economia, els que ho facen”.

El Conseller va transmetre als empresaris alcoians les línies bàsiques d’actuació sobre les que treballarà el Consell com són l’esmentada reindustrialització, a més de l’optimització energètica i el foment de les energies renovables, la cohesió social, la generació de treball i l’atenció especial a les PYMES, que són les que estan ajudant a eixir de la crisi.

També va anunciar l’ampliació dels àmbits d’actuació de les dos càmeres del País Valencià d’índole local com són la d’Orihuela i la de la pròpia ciutat d’Alcoi, així com l’agilització de les tramitacions administratives a través de les finestres públiques en les Direccions Territorials de les tres províncies. Estes tramitacions, va assegurar, premiaràn a aquelles empreses que compten al Responsabilitat Social Corporativa.

Els empresaris van proposar la recuperació del projecte per a unir Alcoi i Benidorm per l’interior per carretera per a ajudar al turisme i rescatar també part del traçat antic del tren Alcoi-Gandia.

Font: Mireia Pascual./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *