foradia subscriutegrat

El Gratis amb els valors de la igualtat i el respecte

• En les pàgines d'El Gratis sempre en trobareu diferents notícies i entrevistes que lluiten en la direcció de la sensibilització i educació pels valors del respecte i la igualtat. I en especial en l'edició de la primera quinzena de desembre. • Entre les noticies, entrevistes i reportatges destacats d'aquesta quinzena en trobareu a Titisiti i Tereseta, l'IES Pare Vitòria, l'Associación Belenista Santa Rosa d'Alcoi, Alto Rendimiento...

N’hi ha reptes i problemes a resoldre que no són individuals, que són socials. I per tant és tota la societat la que ha de fer-los front conjuntament. És el cas del comerç, del funcionament de l’economia, de l’educació i de tots els assumptes d’interés públic en general.

També de la violència masclista, un problema que, desgraciadament, ens deixa molt sovint casos escruixidors. Des d’El Gratis som conscients que hem de donar veu a totes les institucions, accions i entitats que lluiten per construir un món més just, més humà.

Per això, en les pàgines d’El Gratis sempre en trobareu diferents notícies i entrevistes que lluiten en la direcció de la sensibilització i educació pels valors del respecte i la igualtat. I en especial en l’edició de la primera quinzena de desembre. Entre elles, un especial sobre l’educació en valors de l’IES Pare Vitòria; diferents accions a Alcoi i les comarques de celebració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere; una entrevista a Titisiti i Tereseta, dos protagonistes del Nadal Alcoià que també assumeixen la seua part en aquesta responsabilitat social.

Però bé, estem a punt d’entrar en Nadal, una època màgica per a grans i xiquets. Per això, entre altres, us informem a tot detall de les novetats de Tirisiti, que farà més de 200 representacions per a goig d’alcoians i visitants; i de l’Associación Belenista Santa Rosa d’Alcoi, que ha treballat enguany unes espectaculars maquetes per a ser contemplades.

Altres temes candents que apareixen en les pàgines d’El Gratis són: la reivindicació d’una línia de tren Alcoi-Xàtiva digna, tota l’actualitat de Cocentaina de la mà de Jordi Pla, la reclamació d’un tracte econòmic valencià just, la mesura de creació del perfil d’ADN en els gossos, diferents exposicions i xerrades artístiques i culturals…

Sempre gràcies a la col·laboració dels comerços, empreses, professionals i serveis del nostre entorn, a qui us recomanem per a fer-vos la vida més fàcil i més còmoda. Per a fer-te amb un exemplar d’El Gratis tan sols has de demanar-ho a la teua papereria per 1 €, o gratuïtament a qualsevol comerç col·laborador.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *