foradia elgrat

Com entendre l’art contemporani

• Rafael Calbo imparteix esta vesprada a les 20h. en l’Arxiu Municipal de Muro una conferència en la que s’explicaran les claus bàsiques per a entendre esta disciplina • Es farà una revisió de la història de l’art i s’analitzaran els moment d’inflexió fins a l’art contemporani • Es tracta d’apropar esta disciplina poc compresa a la societat

InviConfeMuro15L’art contemporani no és fàcil d’entendre per qualsevol persona, els artistes d’esta vessant són en moltes vegades els grans incompresos de la societat.

Amb l’objectiu de fer esta disciplina més assequible Rafael Calbo imparteix la conferència titulada ‘Claus per a entendre l’art contemporani. Una aproximació necessària’. Esta vesprada, 4 de novembre a les 20h. en l’Arxiu Municipal – Arpella, Espai d’Art de l’Ajuntament de Muro.

Es realitzarà una revisió de la història de l’art fins arribar a l’art contemporani per albirar els moments d’inflexió que han conduït la creació plàstica a la situació actual.

La conferència tractarà d’aproximar l’art contemporani des d’unes claus bàsiques que ens permeten entendre les diferents formes i maneres que els artistes actuals aborden l’obra plàstica.

Font: Mireia Pascual./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *