foradia pressupostparticipatiualcoi

Campanya de recollida de medicaments per al Sàhara

Es tracta d’una campanya de recollida solidaria de medicaments de primera necesitat • Després de les últimes pluges torrencials al Sàhara, moltes organitzacions solidàries demanen ajud.

medicaments-saharaL’associació ‘Dajla, solidarios con el pueblo Saharaui a llançat una campana solidaria a tota la província d’Alacant. Es tracta d’una campanya de recollida de medicaments per tal d’ajudar el poble sahrauí després de les destrosses patides pels últims temporals de pluja.

Cal recordar que les pluges torrencials, acompanyades per intenses ratxes de vent que van assotar els campaments de població refugiada sahrauí els dies 17 i 18 d’octubre han causat grans inundacions en tots els campaments i molt especialment a Auserd i Dajla. Açò, ha provocat quantioses pèrdues que han afectat sobretot a les ja de per si mateix, fràgils cases de tova i tendes de campanya, úniques llars de la població sahrauí. Són moltes les famílies que han perdut totes les seues pertinences, inclosa la petita reserva d’aliments de la qual disposaven.

Els medicaments requerits són molts i variats, tals com antibiòtics, antipirètics i analgèsics, per a la gastroenteritis, antisèptics, oculars, pediàtrics, etc.

Per a més informació i entregar els medicaments poden posar-se en contacte als pobles d’Alcoi al telèfon 661 099 612 i al poble d’Ibi telefonant al 649 774 289.

Per altra banda la Mitja Lluna Roja Sahrauí llança una crida als països donants, a les organitzacions internacionals, a les ONG’s, al moviment solidari, a la societat civil i a tots els amics i amigues del Sàhara per a col·laborar com més prompte millor, realitzant donacions perquè es puguen comprar tendes, aliments i medicaments, que són les necessitats més urgents per a pal·liar la difícil situació causada per les pluges. Es poden realitzar aportacions que seran transferides íntegrament a la Mitja Lluna Roja Sahrauí, en el següent no de compte del Banc Sabadell: ES84-0081-0655-63-0001351540

Font: Redacció les muntanyes./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *