foradia subscriutegrat

Mutua Levante i el seu compromís amb la societat

Des de l'asseguradora i la seua Fundació han participat en dos iniciatives molt importants en el moment que estem vivint, una d'elles està dirigida als sanitaris, i en l'altra col·labora amb la Creu Roja

L’asseguradora Mutua Levante, i la seua Fundació volen lluitar contra els efectes ocasionats per la Covid-19, i és per aquest motiu que estan duent a terme dos iniciatives molt importants relacionades amb el moment que estem vivint.

Per una banda, Mutua Levante s’ha afegit a una iniciativa del sector assegurador. Es tracta de la creació d’un fons solidari amb un capital de 38 milions d’euros, que s’han pogut aconseguir gràcies a la col·laboració d’un centenar d’entitats asseguradores.

Amb aquests diners, UNESPA subscrivira un segur de vida col·lectiu dirigit a professionals de la salut, és a dir, metges, infermers, auxiliars, zeladors i el personal de les ambulàncies.

Aquesta iniciativa beneficia a més de 700.000 persones, i és la major pòllisa col·lectiva que s’ha realitzat fins a aquest moment.

Per altra banda, la Fundació Mutua Levante també està col·laborant amb la iniciativa “Cruz Roja Responde”, que suposa una necessitat en la lluita per a reduir els efectes de la pandèmia, i amb el suport de l’asseguradora es poden atendre a més persones.

La Fundació està molt compromesa amb les accions socials, i és per aquest motiu que ja ha fet la seua aportació i convida a que tot el món col·labore amb Creu Roja.

Els donatius es poden fer telefonant al número 900 104 971, a través de Bizum amb el codi 00087, enviant un SMS amb la paraula CORONAVIRUS al 28092 per a donar 1,20 euros, al 38088 per a donar 3, o al 38092 per a donar 6 euros. A més, també es poden fer en la seua web.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *