foradia subscriutegrat

El Dia del Voluntariat comptarà amb 12 associacions alcoianes a la Plaça de Dins

• Participaran: ACOVIFA, De mare a mare, ADAC, Crida contra el racisme, Protectora de Animales y Plantas, Creu Roja, AIN, Kanimambo, Asociación Proyde, SOLC, Asfial, i la asociación de enfermos de Alzheimer • Alcoi commemorarà el dia del voluntariat el pròxim dissabte 18 de novembre a la Plaça Dins, entre les 11 i les 15 hores

Alcoi commemorarà el dia del voluntariat el pròxim dissabte 18 de novembre a la Plaça Dins, entre les 11 i les 15 hores. Aquesta cita serà el punt d’encontre per a associacions de diferents sectors: social, esportiu, mediambiental, lúdic…

Totes les entitats oferiran informació al voltant de la seua tasca, dels seus productes i del treball dels seus voluntaris. D’altra banda, els més menuts disposaran d’una zona d’oci on gaudir de tallers i elements unflables, tot amenitzat amb música.

Les 12 associacions alcoianes que participaran seranACOVIFA, De mare a mare, Asociación de Diabéticos, Crida contra el racisme, Protectora de Animales y Plantas, Creu Roja, Asociación para la Integración del Niño (AIN), Kanimambo, Asociación Proyde (Promoción y desarrollo), Asociación para el soporte y la ayuda en el tratamiento del cáncer (SOLC), Asfial, i la Asociación de familiares y amigos de enfermos de Alzheimer de Alcoy y Comarca.

La iniciativa naix de l’Àrea de Família i Ciutadania de la Diputació d’Alacant, que organitza els actes commemoratius alternativament en diferents municipis de la província. Aquest any és el torn d’Alcoi, que acollint la commemoració el dia 18 s’avança a la celebració que té lloc internacionalment el 5 de desembre.

La regidora de Polítiques SocialsAroa Mira, afirma que “volem fomentar, amb l’associacionisme de diferents entitats que promouen el voluntariat, els valors de solidaritat; quelcom necessari en la societat actual”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *