foradia cdturisme

Marxa solidaria al Menejador per la lluita contra el càncer

• Es tracta d'activitats gratuïtes, dirigides a tots els públics, per tal de gaudir i conèixer els valors ambientals i patrimonials del Parc Natural de la Font Roja • Dissabte 14 de novembre dins la campanya “Parcs Naturals i Solidaritat” per mostrar el suport en la lluita contra el càncer

Plantilla_SOLC_Cartel_PNs_i_Solidaritat

Marxa excursionista al Menejador, per a mostrar el suport en la lluita contra el càncer, aquest dissabte 14 de novembre. Puja amb al cim del Menejador i participa.

La Ruta a peu fins al cim del Menejador, s’inicia des del Centre de Visitants de la Font Roja a les 9:30. Necessites inscripció prèvia, sense límit de places, fes la teua reserva al telèfon 965 33 76 20.

La dificultat de l’excursió al cim del parc Natural de la Font Roja és mitjana i una distància d’uns 6 km, l’activitat és gratuïta i per al públic en general. Es recomana portar roba i calçat adequada al camp, esmorzar i càmera de fotos.

Col·labora amb el teu donatiu de quantia voluntària per a recaptar fons a benefici de SOLC, Associació Comarcal d’ajuda en el tractament del Càncer. “Participa, el teu gest ajuda a moltes persones que ho necessiten”.

Aquesta activitat està programada dins la campanya “Parcs Naturals i Solidaritat”. Coorganitzades pel Parc Natural de la Font Roja i SOLC, i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i Universitat d’Alacant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *