foradia subscriutegrat

La carrasca solidària

Dintre de les activitats programades per al mes de novembre i desembre dins la campanya "Parcs Naturals i Solidaritat" • Es tracta d'activitats gratuïtes, dirigides a tots els públics, per tal de gaudir i conèixer els valors ambientals i patrimonials del Parc Natural de la Font Roja.

carrascasolidariaLa carrasca solidària’ s’emmarca dintre de les activitats programades per al mes de novembre i desembre dins la campanya “Parcs Naturals i Solidaritat”. Aquesta activitat està organitzada pel Parc Natural de la Font Roja i Cáritas amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i la Universitat d’Alacant.

En aquesta ocasió es pot participar amb un donatiu de material escolar al Centre de Visitants de la Font Roja de 9:30h a 14:00h. de l’1 al 15 de desembre de 2015. Tot aquell que col·labore en aquest activitat solidària rebrà de regal un plançó de carrasca. Tots els productes seran a benefici de Cáritas-Alcoi.

Es pot col·laborar amb la recollida de material escolar nou (pintures, llapisseres, quaderns, etc.). A canvi rebràs un plançó de carrasca que podràs plantar al camp i contribuir així a la repoblació forestal de les nostres serres. Tots els productes obtinguts aniran destinats a les persones que més ho necessiten, coordinats baix l’entitat solidària de Cáritas-Alcoi.

La recollida es realitzarà durant tota la primera quinzena de Desembre al Centre de Visitants de la Font Roja de 9:30h a 14:00h. de l’1 al 15 de desembre de 2015. Tots els productes seran a benefici de Cáritas-Alcoi. Per a més informació: 96 533 76 20.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *