foradia subscriutegrat

Ampliació de les sessions del Tirisiti

• Dins de la campanya ‘Alcoi, la ciutat del nadal’ La Depenent avança el Tirisiti durant tres dissabtes de desembre • Les activitats del Casal de Nadal complementaran les visites escolars que vagen a la representació de titelles • Hi haurà una ruta teatralitzada de la mà d’este personatge tan popular.

20151116 RP Nadal 01

Alcoi vol ser la ciutat del nadal durant tot el mes de desembre i per a tal finalitat es porten a terme vàries accions complementàries.

En primer lloc, Joanfran Rozalen, gerent de ‘La Depenent’ anuncia l’ampliació de les sessions del Tirisiti davant la demanda creixent d’espectadors: “Volem facilitar que la gent puga vindre per això hem preparat unes sessions abans de les dates de nadal que seran els dissabtes 5, 12 i 19 de desembre en quatre horaris semblants als que fem en l’època nadalenca”.

Lorena Zamorano, regidora de turisme ha anunciat la programació infantil del Casal del Nadal durant tot el desembre amb tallers, jocs educatius i contacontes, entre altres activitats: “Volem que siga un complement perquè les escoles puguen visitar-lo i fer activitats quan isquen de veure el Tirisiti”.

Dins de les rutes per descobrir Alcoi a l’hivern s’ha preparat una ruta teatralitzada de la mà de Tirisiti que tendra lloc els dissabtes de 11h a 13h i que començarà a la TouristInfo. En esta visita guiada es donaran a conèixer punts de la ciutat com la Plaça de Dins o la Placeta del Fossar, entre altres. Zamorano ha afirmat que la idea és poder atraure a gent de fóra durant tot el mes de desembre i que Alcoi siga la ciutat del nadal.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *