lasarga subscriutegrat

Danses Carrascal convidat al prestigiós festival de Cultura de Almodóvar

Grup de Danses Carrascal que s'han desplaçat fins la localitat de Almodóvar del Campo en Ciudad Real. El Carrascal ha estat convidat per participar en aquest prestigiós festival per la Comissió de Cultura de Almodóvar del Campo, i pel Grup “BALÁLITA” d'Almodóvar del Campo.

Almodovar 04

Un cap de setmana ple d’emocions i bones sensacions van tenir els membres del Grup de Danses Carrascal que s’han desplaçat fins la localitat de Almodóvar del Campo en Ciudad Real. El Carrascal ha estat convidat per participar en aquest prestigiós festival per la Comissió de Cultura de Almodóvar del Campo, i pel Grup “BALÁLITA” d’Almodóvar del Campo. També participarà en el festival el Grup de Cors i Danses “ROSA del AZAFRÁN” de Consuegra (Toledo).

L’experiència ha estat gratament positiva i esperem que el Grupo Balálita, amfitrió del XXXVI Festival de Folklóre de la Mancha Baja, ens visite al mes d’octubre  dins dels actes de la XXV Setmana de Cultura Popular que està preparant el nostre grup , aquest any, si cal, amb més il·lusió per allò d’acomplir 25 edicions. Les dates escollides són les tradicionals, que aquest any van entre el 27 de setembre i el 4 d’octubre. El nivell dels grups participants va ser molt alt i el poble d’Almodovat va plenar de gom a gom tot l’aforament del park municipal on es va celebrar el festival.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *