foradia cdturisme

Arriba la segona edició de BodAlcoy

• L’esdeveniment BodAlcoy agrupa a totes les fires d’esta temàtica que es realitzaven en la ciutat • Encara el tema principal és la boda, s’obri l’opció de realitzar qualsevol altra celebració • Serà el 21,22 i 23 de novembre a l’Escola Industrial

BodAlcoy

Les parelles que tinguen al cap contraure matrimoni poden este pròxim cap de setmana veure múltiples opcions per preparar esta especial celebració. BodAlcoy torna en una segona edició aglutinant totes les fires sobre bodes que se celebraven en la ciutat.

Juanjo Garrido, director de BodAlcoy, ha assegurat que es tracta d’una de les edicions més exigents: “Hem canviat la data perquè ens vàrem adonar que totes fires d’este tipus se celebren en novembre i hem volgut adaptar-nos. També ha sigut un repte pel canvi d’ubicació”.

Antonio Miñana, membre de la junta directiva de l’esdeveniment, ha explicat que encara que la temàtica principal de BodAlcoy és la boda, com el mateix nom indica, la fira està pensada també per oferir serveis dirigits a satisfer les necessitats de qualsevol celebració. Així els assistents podran veure ofertes de restauració, vestits de boda, comunions, batejos, detalls per a aniversaris o altres esdeveniments, salons, ofertes en electrodomèstics, etc.

BodAlcoy tendra lloc el pròxim cap de setmana 20, 21 i 22 de novembre en l’Escola Industrial del Viaducte. Un autobús recorrerà els carrers d’Alcoi per facilitar el transport. A més una pantalla led informarà de l’esdeveniment en la Plaça d’Espanya.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *