foradia subscriutegrat

Alcoi se suma al Dia Mundial del Turisme

El pròxim dissabte, 28 de setembre, l’autobús serà gratuït a la ciutat. Amb aquesta activitat, la ciutat se suma al dia Mundial sense cotxe, celebrat internacionalment el 22 de setembre, últim dia de la Setmana Europea de la Mobilitat

Junt a altres municipis del voltant, Alcoi se suma al Dia Mundial del Turisme aquest cap de setmana.

L’Ajuntament d’Alcoi ha preparat una jornada de portes obertes als museus: MAF, Muboma, Explora i Isurus i també al refugi, sense oblidar el Museu Arqueològic Camil Visedo Moltó, La Capella de l’Antic Asil, i l’IVAM CADA Alcoi. Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, també hi ha previstes diferents visites, com ara la ruta europea per la ciutat, el cementeri, a les pintures rupestres de La Sarga, al poblat ibèric del Puig, entre d’altres.

A més, aquest dissabte l’autobús serà gratuït a la ciutat. Amb aquesta activitat, la ciutat se suma al dia Mundial sense cotxe, celebrat internacionalment el 22 de setembre, últim dia de la Setmana Europea de la Mobilitat. En el cas d’Alcoi, en coincidir amb la III Fira Modernista, es va decidir traslladar l’activitat a aquest cap de setmana.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *