foradia pressupostparticipatiualcoi

Entregats els XI Premis Joan Baptista Basset

• El guardó va nàixer per reconéixer la tasca de persones i entitats que treballen per causes diverses vinculades a la llengua i cultura valenciana • Van rebre el premi Rosa Conca, Josep Sanjuan i l’escola Rafael Juan Vidal • També l’Agrupació Contra els Incendis Forestals de la Vall d’Albaida

premis basset 2015

El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida va entregar el passat divendres 3 de novembre els guardons dels XI Premis Joan Baptista Basset. Aquests premis van nàixer amb l’objectiu de reconéixer la tasca de moltes persones i entitats de la comarca que treballen per causes ben diverses vinculades a la llengua i la cultura valenciana.

La primera guardonada va ser Rosa Conca, qui va rebre el premis J. B Basset a la trajectòria en defensa dels drets humans. Rosa va manifestar la seua intenció de seguir treballant per garantir el respecte de totes les persones per igual, incloses aquelles amb diversitat funcional.

Josep Sanjuan va ser el segon guardonat amb el Premi J.B Basset a la trajectòria artística.

Pau Quilis va arreplegar el premi en nom de l’ Agrupació Contra dels Incendis Forestals de la Vall d’Albaida (ACIF) el guardó del Premi J.B Basset a l’entitat compromesa amb el medi ambient. Pau va destacar els treballs de totes aquelles persones que al llarg dels anys havien format part de l’entitat.

I en últim lloc, l’escola Rafael Juan Vidal d’Ontinyent va rebre la Distinció Empar Granell. L’organització va destacar la seua participació activa a l’edició del Correllengua d’enguany, així com la necessitat d’homenatjar la figura de la mestra Empar Granell amb aquesta distinció.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *