foradia subscriutegrat

Presentació de l’Associació Flasheros de Muro

• Esta setmana Muro ha preparat múltiples activitats sobre temàtiques variades • Entre elles hi haurà una jornada sobre impuls, la presentació d’una associació de fotografia, una jornada de voluntariat ambiental i un sainet fester • Els Flasheros anunciaran la creació d’una setmana cultural fotogràfica

Cartell Flasheros

Muro és un poble dinàmic i esta setmana ha preparat nombroses activitats de distinta índole.

La primera de les activitats tendra lloc el divendres 20 de novembre a les 11h de la mà de Jordi Tormo a L’Arxiu Municipal i es tracta de la Jornada d’Impuls 2015. Per la vesprada a les 19.30h també a l’Arxiu Municipal es presentarà l’Associació Fotogràfica Flasheros amb la inauguració d’una exposició fotogràfica amb imatges de Muro i dels voltants.

L’acte de presentació intentarà explicar el motiu de la creació d’esta associació que té com a objectiu és promoure, difondre i potenciar el món de la fotografia entre la gent de Muro. En l’esdeveniment s’anunciaran les futures exposicions, el muntatge d’un concurs , l’organització de xerrades amb professionals del gremi, així com la creació d’una setmana cultural d’esta temàtica.

El dissabte 21 de novembre l’Àrea recreativa Font del Baladre acull a les 10h. el Fòrum Joan Pellicer en una Jornada de Voluntariat Ambiental. Eixe mateix dia  la vesprada, es representarà un sainet fester titulat ‘El capità sense futur’. L’obra s’escenificarà en dos sessions, les per 18h. i les 20h en la Masmorra Teatre. Les entrades es poden aconseguir a l’Oficina de Turisme i en taquilla el dia de la representació per 3€.

Font: Mireia Pascual./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *