foradia subscriutegrat

Setmana de la Ciència 2015

• El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València celebra del 10 al 24 de novembre activitats al voltant la ciència • Esta vesprada es parlarà de la comunicació dels riscos naturals en els mitjans de comunicació de masses i la xarxa • La història, la física del Boson de Higgs i la generació digital han sigut alguns dels temes tractats fins al moment

setmana de la ciencia 2015 alcoi epsa

La ciència no és un luxe. És la gran causa per la qual vivim en un benestar social i personal.

La XI edició de la Setmana de la Ciència ha arribat al campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València amb força. Des del passat 10 de novembre i fins el pròxim dia 24 del mateix mes, les activitats es succeeixen per a mostrar a la ciutadania la importància d’esta disciplina.

Esta vesprada els protagonistes seran els desastres naturals. Com els mitjans de comunicació informen sobre estos esdeveniments pot prevenir en gran mesura el pitjor dels efectes, en canvi Enrique Moltó, professor del Departament d’Anàlisi Geogràfic de la Universitat d’Alacant, parlarà dels enfocaments que solen tindre lloc amb sensacionalisme, exageració, etc.

Demà dijous 20 de novembre Joan Manuel Gassent, Cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital de Dénia, donarà una conferència sobre ‘El càncer com desafiament social i mèdic’.

Algunes de les conferències ja impartides en la setmana de la ciència han tractat sobre historia, física quàntica amb el Boson de Higgs com a protagonista i el nou món de la generació digital.

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *