foradia subscriutegrat

El GARA acull un taller de teràpia assistida amb gossos

• El passat dissabte va tindre lloc en el GARA la primera de les dos sessions de teràpia assistida amb gossos • Al taller es va explicar com l’aprenentatge fa que forgeixen les connexions neuronals quan es pateix una addicció • La pròxima sessió és el 12 de desembre a La Glorieta, on es realitzaran activitats amb els gossos

terapia_ asistida_en_gossos_alcoi

El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA, va acollir el passat dissabte 28 de novembre un taller sobre teràpia assistida amb gossos.

Vanesa Carbonell, directora de Dièresis Animal va ser l’encarregada d’impartir esta primera sessió teòrica en la que es va explicar com funciona en els animals i per tant en les persones, l’aprenentatge.

Es va explicar entre altres coses com es forgeixen les connexions neuronals quan es pateix una addicció. Açò influeix molt en la difícil, però no impossible, feina de rehabilitar-se. Es va fer especial èmfasi en la necessitat d’evitar certs contextos, que han contribuït també a eixe aprenentatge dolen que ara cal substituir.

La segona de les sessions serà pràctica i tindrà lloc a La Glorieta el pròxim 12 de desembre  a les 18:30h. En esta sessió oberta a tot el que vulga participar es treballarà amb Amelie i Zero, dos gossos co terapeutes, amb qui els assistents interactuaran per veure de forma clara tot el que es va explicar el dissabte a la sessió teòrica.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *