lasarga subscriute elgrat

Eleccions, salut, Alcoinnova, i molta més actualitat: El Gratis

• Uneix-te a nosaltres per celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes! l’11 de desembre • Ja sabeu, El Gratis, en la teua papereria per sols 1€!!

Com els lectors habituals saben molt bé, en El Gratis, per tal de comprendre el nostre món, procurem combinar l’actualitat més apressant amb la reflexió. Aquesta quinzena. Arcaris escriu sobre l’evolució de la vida social de l’ésser humà. Mishima ens recorda el dia internacional de les Muntanyes. kraska, amb la seua poesia lliure, ens convida a deixar-nos sentir les seues emocions. I Alçavergonyes expressa la seua opinió sobre els recents sondejos electorals.

el gratis

En la secció El Poble és Savi conversem amb els veïns i veïnes d’Alcoi sobre les eleccions generals: a qui pensen votar? Quins partits pensen ells que són els que seran capaços de resoldre els reptes que tenim davant?

Com no pot ser d’altra forma, tractem el tema dels atemptats de París. Mireia Pascual reflexiona sobre les víctimes i els executors, la pau i la guerra. Un servidor fa un recorregut pels missatges sobre el tema que han recorregut aquests dies les xarxes socials.

Aquesta quinzena tenim un “cara a cara” sobre el tema del projecte Alcoinnova, tan polèmic en quant la seua ubicació, La Canal. Volem contrastar els arguments i contra arguments que esgrimeixen dos coneixedors del projecte amb opinions confrontades, Pablo de Gracia i Àlvar Seguí.

Parlem també de salut. Per una banda, parlem sobre el càncer de pròstata amb l’oncòleg José Manuel Sastre: els factors de risc, la població amb risc, les probabilitats de recuperació, les teràpies més efectives… I per altra banda, Mireia Pascual ens parla del paper de la família en el procés de rehabilitació d’una addicció.

Recordem una iniciativa de la UNESCO, l’11 de desembre és el Dia Internacional de les Muntanyes, un dia per pujar a les muntanyes del voltant d’Alcoi per reivindicar que cal cuidar la nostra terra. Participa!! puja a la teua montanya preferida i fes-te una foto!!

A més de tot això, podem consultar les notícies més rellevants de l’actualitat alcoiana: l’actualitat del Alcoyano, el recent premi literari atorgat a l’autor Francesc Gisbert, el premi Joan Baptista Basset…

Sempre amb la col·laboració dels millors comerços i serveis d’Alcoi i voltants. Ja sabeu, El Gratis, en la teua papereria per 1€.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *