foradia

León Benavente presenta aquest dissabte el seu nou disc al Teatre Calderón d’Alcoi

• León Benavente actua al Teatre Calderón d'Alcoi aquest dissabte 28 d'octubre, a les 20:00 hores, una de les cites musicals més destacades de la temporada. • Un els grups revelació en el panorama independent estatal dels últims anys


León Benavente actua al Teatre Calderón d’Alcoi aquest dissabte 28 d’octubre, a les 20:00 hores, una de les cites musicals més destacades de la temporada.

León Benavente és un els grups revelació en el panorama independent estatal dels últims anys. Els quatre experimentats músics que conformen la banda presenten “2”, un treball que els ha consolidat com a grup i que els ha situat al més alt de les llistes de vendes.

Es tracta d’un grup format en 2012 i sorgit de la reunió de quatre amics i veterans músics espanyols: Luis Rodríguez (guitarra), Abraham Boba (veu, teclats), César Verdú (bateria) i Eduardo Baos (baix, sintetitzadors). La seua música rock té melodies que enganxen i certs foscos tocs dels anys 80, i moltes de les seues lletres reflecteixen la difícil realitat espanyola en els últims temps.

El seu primer treball va ser un àlbum homònim de deu temes publicat per Marxophone el maig de 2013. El primer single va ser “Ánimo, valiente“, cançó que es va colar en els rànquings del millor de l’any de les principals publicacions nacionals, i el disc va obtenir també un gran reconeixement tant de crítica com de públic.

Al desembre d’aquell mateix any la banda publicavaTodos contra todos” (Marxophone), nou projecte que inclou tres cançons pròpies i una versió de “Europa ha muertode Ilegales.

En 2016 publicaven “2” (Warner Music 2016), el seu segon àlbum d’estudi, amb el qual van entrar directes al 3r lloc de vendes a Espanya, llista en la qual s’han mantingut durant setmanes.

Font: Redacció./


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *