foradia barnasants

PODEM no treballa de la mà amb EU

per Alfredo Albero Vilaplana

Alfredo Albero alcoi lesmuntanyes

Alfredo Albero./

Davant d’una entrevista publicada, fa uns dies, al diari digital Aramultimedia, considere important fer aquestes reflexions: Des de PODEM, no es veu EU com un enemic. Sols els considerem com una força política que, malgrat la seua trajectòria, amb moments inclús gloriosos, mantenim diferències d’anàlisi de la realitat sociopolítica que ens condueixen a posicionaments diferents pel que fa a l’estratègia a seguir davant d’aquesta realitat.

O siga, que entre PODEM i EU simplement hi ha diferències ideològiques. Res més.

Després tenim Guanyar Alcoi.

Aquesta és una plataforma ciutadana que, a les passades eleccions va obtenir cinc regidors. Un bon resultat electoral!

Jo sóc dels que pensen que no va aconseguir millor resultat perquè va tindre un excessiu protagonisme d’EU.

Una plataforma ciutadana ha d’incloure a les seues llistes el millor de la ciutadania, sense un marcat protagonisme de ningú. Les plataformes ciutadanes de Madrid i Barcelona, que han guanyat les alcaldies a aquestes capitals, no ho hagueren aconseguit amb un marcat protagonisme d’EU, o d’alguna altra força política, a les llistes electorals.

PODEM, a Alcoi, vam fer una consulta ciutadana que, tot i que va tindre una escassa participació, va donar un resultat afirmatiu. En conseqüència, vam fer públic el nostre suport a Guanyar Alcoi.

Ara bé. Això no vol dir que PODEM treballa de la mà amb EU.

Per tant ací cal fer dues matisacions:

  1. Primera.- Guanyar Alcoi no és una confluència d’EU i PODEM. És una convergència entre EU i persones, entre les quals hi ha algunes de PODEM que, en ús de la llibertat que tots i totes tenim en PODEM, consideren útil dur endavant un treball en Guanyar Alcoi.
  2. Segona.- Si Guanyar Alcoi no és la confluència d’EU i PODEM, aleshores, Guanyar Alcoi sembla ser EU … i poc més.
    Obstinar-se en què Guanyar Alcoi és la confluència d’EU i PODEM, a més de no ser cert, li fa mal a Guanyar Alcoi perquè, … la ciutadania no està sega. La ciutadania sap quan té davant dels ulls a EU, quan té davant a PODEM i quan té davant una plataforma ciutadana.Tot açò pot sonar desagradable a alguns dels meus amics d’EU. Si és així, els demane disculpes però, la ciutadania d’Alcoi té dret a què li exposem clarament les diferents posicions polítiques que defenem cada un de nosaltres.

Després, cada alcoià i alcoiana traurà les seues conclusions.

Font: Alfredo Albero Vilaplana. Secretari General de PODEM-Alcoi./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *